ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

0

Επιστροφές

ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας  ή μέρος αυτής, και να λάβετε τα χρήματα σας πισω ή να γινει αντικατάσταση προϊόντος σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας

Προϋποθέσεις επιστροφής:

 

 1. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί.
 2.  H επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών
 3. Tο προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)
 4.  Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή διαφορετικά χρεώνεστε τυχον φθορές του προιόντος
 5.  Σε περίπτωση αντικατάστασης ενός μη ελαττωματικού προϊόντος θα επιβαρυνθείτε με τις παρακάτω χρεώσεις:

Ο Πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής του προϊόντος που θέλει να κάνει αντικατάσταση προς εμάς, και σε περίπτωση που θέλει άλλο προϊόν τότε επιβαρύνεται ξανά τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος προς αυτόν.

 1.  Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει αντικατάσταση του προιόντος (εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί), τότε θα χρεωθεί 8€
  (τα μεταφορικά με τα οποία θα επιστρέψει το προιον 4€ και στην συνέχεια τα εξοδα αποστολης του καινουργιου άλλα 4€)
 2.  Σε κάθε περίτωση η αντικατάσταση προιόντος θα γίνεται όταν παραλάβουμε το προϊόν και το ελέγχουμε ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.
 • Σε περίπτωση μη εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, το Maktub διατηρεί κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

 • Σε περίπτωση αλλαγής εκπτωτικών προϊόντων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αλλαγή με άλλα εκπτωτικά προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
 • Για αλλαγές και επιστροφές προϊόντων, των οποίων η αγορά έχει γίνει σε περίοδο καμπάνιας δωρεάν ή μειωμένων μεταφορικών ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών.

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του «Maktub» σάς παραδόθηκαν λάθος προϊόντα τότε εμείς αναλαμβάνουμε να σας στείλουμε εκ νέου το σωστό χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση.

Κόστος Μεταφορικών:
Το κόστος των μεταφορικών είναι 4€ για όλη την Ελλάδα και το δέμα θα σας το παραδώσει η Courier Center.

Χρόνος Παράδοσης:
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας απο την μεταφορική είναι από 1 έως 5  εργάσιμες για Ελλάδα.